Overbetuwe Doet waardecheques; Zetten

Foto:

Zetten – De Overbetuwe Doet waardecheque zijn nog geldig tot 16 mei 2022. Weet jij al waar je jouw cheque aan doneert? Nog niet? Dan volgen hier een aantal initiatieven in Zetten.

ZettenSinterklaasfeest 2022 Zetten/Hemmen

Jaarlijks organiseren de vrijwilligers, in samenwerking met winkeliersvereniging WIZET, het Sinterklaasfeest in Zetten. Zaterdag 12 november 2022 hopen zee er weer met z’n allen een EXTRA mooi feest van te maken.

Toen Sinterklaas en zijn Pieten in de Coronaperiode van 2020 niet mochten komen, hebben we zakjes aan de voordeur gehangen met iets leuks en lekkers! In november 2021 mochten we alleen iets buiten organiseren, maar dat was voor ons geen probleem. We hebben mooi weer uit Spanje meegenomen en hebben voor de groepen 0 t/m 6 uit Zetten een Pietenjacht in het winkelgebied van de WIZET gehouden. Deze zoektocht naar de “bijzondere” Pieten, met voor ieder een kleine traktatie/presentje, is door de kinderen en (groot)ouders ontzettend warm ontvangen. Na de Pietenjacht konden de kinderen Sinterklaas bezoeken bij Brave Hendrik, waar ze nog een kadootje en een Pietendiploma kregen. Al die leuke extra’s werden mede mogelijk gemaakt door de door jou gedoneerde waardecheques van Overbetuwe Doet, hartelijk dank daarvoor!

Daarom willen ze ook deze voorjaarsronde weer geld inzamelen om het feest nog leuker te maken. Ze denken aan een popcorn/suikerspinmachine, een bellenblaasmachine en een partytent. November lijkt nog ver weg maar in de zomermaanden zijn zij al druk met hun plannen.

Doneer dus jouw waarde-cheque aan dit doel, dan kunnen ze dit jaar weer iets extra’s doen. Elke cheque is welkom, gooi hem niet bij het oud papier!

ZettenSchweitzerpark Zetten

Waterelement / bewegingsapparaten / straatmeubilair, verlichting e.d. Schweitzerpark Zetten

In de rondes OverbetuweDoet 2021 t/m 2025 wil de stuurgroep Dorpshart Zetten groots inzetten voor projecten in het Schweitzerpark. De bouw van de nieuwe Wanmolen gaat in 2024 van start. M.u.v. de monumentale bomen, gaat het park op de schop. De Gemeente heeft de stuurgroep gevraagd na te denken over de invulling en ontwikkeling van het park. Een park dat groter wordt en waaraan meer mensen plezier beleven.Zij hebben al ideeën: een ‘Bedriegertjes’-waterelement, mooi straatmeubilair, sfeervolle verlichting, fitnessapparatuur voor volwassenen en een jeu de boulesbaan. Wij stellen ons voor dat ú als bewoner ook goede ideeën heeft. Die willen we weten! Mail dan naar [email protected]

Een deel van de nieuwe inrichting wordt gefinancierd door de gemeente maar voor bijzondere wensen is extra geld nodig. Daarom vragen zij jou om de komende jaren met jouw waardecheques Overbetuwe Doet de ontwikkeling van het park te ondersteunen. Ze willen sparen voor meerdere bovenstaande initiatieven of voor jouw goede idee. De favoriet is een ‘Bedriegertjes’-waterelement. Prachtig toch, om bij mooi weer de kinderen te zien spelen of de vogels een bad te zien nemen!

Hoe meer geld gedoneerd wordt de komende jaren, hoe meer ze kunnen realiseren. Dit laat dan ook aan de gemeente zien dat er draagvlak is voor een mooi ontwikkeld Schweitzerpark. Een park waarvan straks echt álle bewoners en bezoekers kunnen genieten. Vind je dit een prachtige initiatief? Laat jouw cheque dan niet in de la liggen, maar doneer!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen