Wat is er in Overbetuwe te doen in de week van 26 tot en met 30 juni

Foto: acertmsweeper via Pixabay

Wat is er te doen in de gemeente Overbetuwe komende week? Met dit mooie weer is het heerlijk buiten te vertoeven. Met onder andere een pluktocht, een theatervoorstelling en een Kersenfeest wordt het weer een leuke week.

Klik op de gekleurde link in de tekst voor meer info over de evenementen, er is genoeg leuks te doen.

Zondag

Zondag 26 juni kan je meedoen aan een pluktocht in De Parkse Gaard in Elst, Daar leer je van alles over eetbare wilde planten.

Door de week

Op maandag 27 juni gaat het Kersenfeest 2022 van start. Zeven dagen entertainment in Driel! Donderdag 30 juli is er een lezing van het CNME ‘Hemmen door vlinderogen’ verzorgd door Kars Veling. De voorstelling ‘Het Steenovenvolk’ van theater Over & Weer is ook al in volle gang. Op zaterdag 25 juni, donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli zijn er nog voorstellingen. En in Elst kan je oude spulletjes laten repareren bij de kringloopwinkel.

Weten wat er nog meer te doen is? Of wil je vast kijken of er voor volgende week al iets leuks staat? Check dan hier de Overbetuwe agenda

Jouw evenement in de agenda op Overbetuwe Nieuws? Stuur je evenement in via ‘Schrijf je mee‘ kies categorie Agenda en volg de aanwijzingen.

(uitsluitend evenementen die plaatsvinden in de gemeente Overbetuwe worden geplaatst)

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen