Basketbalveldje is de nieuwe sportieve speelplek in Herveld

Herveld – De officiële opening van het 3×3 basketbalveldje in Herveld werd op woensdag 6 juli gehouden. Achter zalencentrum de Hoendrik verzamelden zich al vroeg jong en oud.

De kinderen stonden te trappelen om aan de wedstrijd, met als beloning een speciale wedstrijd basketbal, mee te doen.

Laten we basketbal spelen

Wethouder Wijnte Hol hield een toespraak waarin hij content was met een plek in Herveld is waar de jeugd kan sporten. Kinderburgemeester Eva Gül was er ook blij mee, want dat was een van haar missies voor de gemeente om meer plaatsen te creëren voor kinderen om buiten kunnen spelen. Met een gooi naar de basket door de wethouder en de kinderburgemeester is het basketbalveldje in gebruik genomen. Daarna volgde een clinic met onderlinge wedstrijdjes. Wist je trouwens dat 3×3 basketball is uitgegroeid tot de #1 urban teamsport in de wereld en nu ook een Olympische sport is? Mooie aanwinst voor de wijk!

Lees ook: Feestelijke opening van 3×3 basketbal in Herveld

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen