Overbetuwe Nieuws jaaroverzicht 2022, de meest gelezen nieuwsberichten

Foto: Tumisu via Pixabay

Het jaar 2022 is alweer bijna voorbij! Hoe leuk is het dan om weer berichten terug te lezen van afgelopen jaar. Terug naar dat nostalgische gevoel.

Januari

In januari 2022 nam Pre Zero zeker 21 PMD zakken niet mee tijdens de afvalinzameling. Met een rode sticker werd duidelijk gemaakt dat er afval in zat dat niet bij PMD hoorde. Dan is het toch fijn als je weet wat je wel en niet in de PMD zakken mag stoppen.

Februari

In februari werd bekend dat Bep en Frits komend jaar gaan stoppen met de supermarkt in het hart van Valburg. Wordt de supermarkt overgenomen of  moeten de inwoners van Valburg hun dagelijkse boodschappen elders vandaan halen?

Maart

Esther Groenewegen kreeg te maken met huiselijk geweld en leerde het verschil tussen een veilig gehecht kind en een onveilig gehecht kind. Inmiddels is ze een expert op het gebied van onveilig hechting en ondersteunt ze velen om haar heen die radeloos zijn en niet weten wat te doen.

April

Supermarktketen Aldi in Zetten sloot in april haar deuren en naar de nieuwe locatie verhuisde. Aan de allernieuwste Aldi in het centrum van Zetten wordt nog gebouwd.

Mei

Deze maand werd het jaarlijkse historische weekend van de oude trekkersclub in Herveld georganiseerd. Twee dagen lang kon je nieuwe en oude landbouwmachines en zelfs een smalspoorlocomotief bewonderen! Hoe leuk is dat!

Juni

Voor het eerst na de coronaperiode kon er weer een Elst op Stelten worden georganiseerd. Op tweede Pinksterdag was Elst het centrum van een een ouderwets gezellig feest. Was jij er ook bij?

Juli

In juli is de alom bekende Nijmeegse Vierdaags. Deze werd opgeluisterd door deze actie van de boeren. Daar wonnen ze veel sympathie van de lopers mee!

Augustus

In augustus was het een drukte van jewelste in Randwijk waar voor het eerst een Pasar Malam bij De Haar werd georganiseerd. Dat viel goed in de smaak!

September

Anita heeft haar damesmodezaak Eindelijk! net buiten het centrum van Elst. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby waar ik nog steeds graag mee bezig ben.”

Oktober

De stijgende energieprijzen hield ons bezig in oktober, want de koude maanden kwamen eraan. De Rijksoverheid stelde een ruimer prijsplafond in voor alle huishoudens en andere kleinverbruikers.

November

November is best een dure maand. Dat verleidt sommige criminelen tot diefstal. Een pinner die een pas had gestolen van een oudere dame kwam vol in beeld door het bericht van Bureau GLD.

December

De decembermaand staat voor gezelligheid met veel lichtjes. De verlichte trekkertocht trok dan ook veel kijkers! De versierde wagens trokken door heel Overbetuwe om een persoonlijke kerstgroet te brengen.

Overbetuwe Nieuws wenst iedereen een gezond, gelukkig en liefdevol 2023!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen