Speeltuin Narcissenstraat Heteren officieel in gebruik genomen

Heteren – De kinderen stonden al te trappelen om de nieuwe speeltuin aan de Narcissenstraat in gebruik te nemen. Deze week zijn de laatste nieuwe speeltoestellen geleverd en geïnstalleerd. Het spande er even om of het allemaal op tijd klaar zou zijn, maar met vereende krachten is het toch gelukt.

De speeltuin was met ballonnen versierd. Er stond een tafeltje met drinken en lekkers en de ingang was afgezet met lint. De kinderen hadden er nog niet in kunnen spelen omdat het nieuwe gras nog aan moest slaan. Bekijk de video voor foto’s en de toespraak van de opening van de speeltuin!

Spelen maar!

Patricia Rupp hield een toespraak voordat de speeltuin open ging. Ze bedankte daarin iedereen die het mogelijk maakte om dit project te realiseren. Het nieuwe bord, gemaakt door POL Heteren, werd onthuldigd bij de ingang. De kinderen werden al ongeduldig en waren erg blij toen het lint door werd geknipt en ze eindelijk in de nieuwe speeltuin mochten spelen. Een flink aantal buurtbewoners waren al aanwezig en het was duidelijk te zien dat dit een nieuwe plek is om elkaar te ontmoeten. Jong en oud is welkom aan de Narcissenstraat.

Zonder hulp was het niet gelukt

De initiatiefnemers begonnen in september 2020 met de plannen van een nieuwe speeltuin. Met behulp van OverbetuweDoet waardecheques, een bijdrage van de gemeente en een aantal bedrijven die mee wilden doen is een begin gemaakt met het opknappen. De oude speeltuin werd stevig aangepakt. De oude rioolbuis werd verwijderd. De grond afgegraven en vlak gemaakt. Nieuwe graszoden gelegd. De oude bankjes zijn opgeknapt en nieuwe speeltoestellen geplaatst. De inzet van de vele vrijwilligers is uiteindelijk beloond toen vandaag de speeltuin open ging.

Deze sponsoren hebben het mogelijk gemaakt:

Lees ook:

  1. Nieuwe speeltuin Narcissenstraat Heteren van start met afgraving
  2. Geluk bij een ongeluk voor speeltuin Narcissenstraat Heteren
  3. Volharding loont voor opknappen speeltuin Narcissenstraat/Crocusstraat in Heteren

Op de hoogte blijven

Overbetuwe.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maanden verdubbeld, wat o.a. goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen